Visualisering af Møllebakken i Helsinge (v. B. Nygaard Sørensen A/S og Kullegaard A/S).

Visualisering af Møllebakken i Helsinge (v. B. Nygaard Sørensen A/S og Kullegaard A/S).

NYHED: Ny bydel med et bæredygtigt tvist skyder op i Helsinge

En ny bydel, der er under opførelse i Helsinge, skal blive samlingspunkt for lokalsamfundet med grønt aftryk og fælles udeområder. ”Vi forsøger altid at få så meget kvalitet som muligt ind i vores bygninger, men har en naturlig udfordring i rammerne, der er ved et traditionelt alment boligbyggeri. Derfor er vi meget stolte over den bygningsmæssige kvalitet, det er lykkedes at opføre Møllebakken i”, forklarer arkitekten.


LÆS MERE...

 


 

Residek SBS tagpap

Residek er en 2-lags SBS-tagpap-løsning, som er udviklet af en af verdens førende tagpapproducenter, til at holde tørt under alle tænkelige forhold. Når du vælger Residek, vælger du samtidig en tagpap af bedste kvalitet, der holder i længden.

 

Residek er en 2-lags SBS-tagpap-løsning, som er udviklet af en af verdens førende tagpapproducenter (Derbigum), til at holde tørt under alle tænkelige forhold. Når du vælger Residek, vælger du samtidig en tagpap af bedste kvalitet, der holder i længden.

Med en lang levetid og op til 15 års garanti, får du en fremtidssikret tagpap-løsning, som dækker hvor den skal.

 

Residek er 100% genanvendelig. Afskær fra byggepladser kan indsamles og returneres til fabrikken som herefter omsmeltes til Derbitumen. Udvalgte Residek produkter indeholder genanvendt bitumen

 

Miljømærkning Danmark

Et svanemærket byggeri er godt for både sundhed, miljø og økonomi. Det lever op til skrappe krav i hele livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved et lavt energiforbrug inkl. præmiering for brug af vedvarende energi og et godt indeklima ved hjælp af krav til bl.a. dagslys, ventilation og fugtsikring. Det lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter og til strenge krav til bæredygtigt certificeret træ. Et svanemærket byggeri bliver, når det er færdigt, gennemgået af en uvildig tredjepart.

 

Residek har flere produkter, som er optaget/registreret i byggevaredatabasen.

 

Under fanen DATABLADE ses under de enkelte tag-produkter, om de er godkendte til at kunne anvendes / indgå i Svanemærkede byggerier.

 

På dette website kan du downloade Residek løsblade.